skip to Main Content
44 44 47 47 lars@egeris.dk Kirke Værløsevej 26A, 3500 Værløse

Velkommen til Tømrermester Lars Egeris

Vi tilbyder alsidigt tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med nybygninger, tilbygninger eller renoveringer i alle kroge af huset. Skal De have nyt køkken eller badeværelse, skal tagetagen indrettes eller bygges om, skal carporten udvides eller skal stuegulvet lægges om, så kontakt os for et godt tilbud. Mulighederne er uendelige – Vi kan få Deres idéer gjort til virkelighed.

Kontakt Tømrermester Lars Egeris hvis du ønsker en professionel sparringspartner til dit næste projekt!

Profil

Troværdighed i arbejdet er grundlaget og fundamentet i vores virksomhed, når vi dagligt udfører tømrer og snedker erhverv. Vi har selvfølgelig et meget højt fagligt niveau – vi går nemlig ikke på kompromis med os selv, når vi går på arbejde. Det betyder, at de små opgaver også bliver leveret med samme professionalisme som de store og komplekse. Godt forarbejde og løbende tilsyn under hele opgavens gennemførelse sikrer, at kvalitet og kundens ønsker altid er i fokus.

Om- og tilbyg

Tømrermester Lars Egeris har en årelang erfaring med mange forskellige om- og tilbygninger bag sig, både hvad angår parcelhuse, sommerhuse, udestuer, glaskarnapper og meget mere.

Vi er altid behjælpelige med et uforpligtende tilbud, og evt. en skitsetegning til Deres vurdering. De kan trygt overlade byggearbejdet til Tømrermester Lars Egeris, det vil De ikke fortryde.

Entreprise

Når det gælder nybyggerier, er Tømrermester Lars Egeris naturligvis også gerne med. Vi deltager gerne i småopgaver eller som underleverandører – men allerbedst er vi som hovedentrepenør. Vores beregningsafdeling har mange års erfaring med entrepriser, og vi kender de øvrige håndværkere og deres styrker og kompetencer.

Vi har samarbejdet med utallige håndværkere fra alle faggrupper om alle tænkelige typer af byggeri. Dette er med til at sikre godt byggeri til den helt rigtige pris – til tiden!

Kontakt

De er meget velkommen til at kontakte os – ganske uforpligtende – for spørgsmål via formularen. Vi ser frem til Deres henvendelse!


Køkken

Et godt køkken er hjertet i mange danske hjem. Livsnerven hvor famillien mødes og har tid til hinanden. Hvorfor ikke sørge for de bedste omgivelser, når man er omgivet af sine kære? Du vælger hvilket køkken, du vil have, og vi giver dig en faglig vejledning til at finde lige netop det køkken, der passer til dit hus.

Er huset f.eks lidt skævt er det ikke altid lige nemt at montere et køkken, derfor er det en god ide at kontakte en fagmand, hvis kvaliteten skal være i top.

Gulve

Vi lægger alle former for trægulve – det er kun dig, der sætter begrænsning for pris og kvalitet. Egeris er selvfølgelig behjælpelig med at finde den rigtige løsning netop for dit behov. Hvis du vælger én af vores leverandører, kan vi stå inde for, at du får den kvalitet, du betaler for. Husk: Kvalitet lægger man mærke til.

Kontakt os – vi ser frem til at rådgive omkring valg af gulv, og giver dig gerne vores professionelle input til dine tanker omkring nyt gulv.

Back To Top